Gebruiksvriendelijk platform voor zowel beginners als ervaren handelaren

Aanbod

Meer dan 150 verschillende cryptocurrencies en 10.000 paren voor handel en investering.

Betaalmethoden

Visa/Mastercard, Bankoverschrijving (SEPA), Cryptocurrency-opnames, IDEAL

Minimale storting

€10

Wallet

Ingebouwde wallet-functie

Transactiekosten

0% tot 3%

Features

Mogelijkheid om eenvoudig Crypto Strategieën van ervaren handelaren te kopiëren, waardoor gebruikers zonder diepgaande kennis hun investeringen kunnen optimaliseren.

ICONOMI: Compleet overzicht en review 2024

ICONOMI is een wereldwijd digitaal beheerplatform voor activa en een cryptocurrency-handelsplatform dat een breed scala aan investeerders bedient. ICONOMI vereenvoudigt crypto-investeringen en -handel, waardoor het toegankelijk is voor iedereen. Binnen het ICONOMI-platform kun je zorgvuldig samengestelde strategieën van experts volgen of kopiëren zodra je geld beschikbaar hebt. Je kunt ook meerdere cryptocurrencies rechtstreeks op het platform kopen en aanhouden.

Daarnaast kun je jouw cryptoportefeuille of strategie beheren door een gewenste verdeling van cryptocurrencies te kiezen die passen bij jouw risicoprofiel. Na het creëren van jouw portefeuille kun je de verdeling wijzigen en nieuwe cryptocurrencies toevoegen of bestaande verwijderen. Dit geeft je volledige controle over jouw crypto- of digitale activa-portefeuille.

Pro's

  • Krachtig en gebruiksvriendelijk platform voor crypto-investeringen met een intuïtieve interface voor eenvoudige navigatie.
  • Consolideert de digitale activa van gebruikers op één plek, wat tijd bespaart en het gedoe van het beheren van meerdere wallets en accounts vermindert.
  • Biedt een reeks indrukwekkende functies zoals prijsoptimalisatie bij aan-/verkoop, terugkerende aan-/verkoopacties, portfoliorebalancering, algoritmische handel en automatisering.
  • Faciliteert gediversifieerde crypto-handels- en investeringsstrategieën voor minder risico en hogere opbrengsten.
  • Gediversifieerde copy trading-strategieën van experts betekenen dat je weinig tot geen educatie nodig hebt om te beginnen.
  • Meerdere exchange-aggregaties verhogen de liquiditeit en zorgen ervoor dat investeerders concurrerende prijzen krijgen voor beschikbare crypto-activa.
  • Geautomatiseerde investeringsprocessen maken het handig voor handelaren met beperkte tijd om hun crypto-investeringen actief te beheren.
  • Robuuste beveiligingsprotocollen beschermen gebruikers tegen potentiële bedreigingen en kwetsbaarheden.
  • Ondersteunt verschillende crypto-activa, waaronder grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, maar ook meme-munten zoals Dogecoin en gedecentraliseerde financiën (DeFi)-tokens zoals Uniswap.
  • Handel en klantenondersteuning zijn 24/7 beschikbaar.
  • Geen abonnementskosten — je kunt gratis een account openen.

Cons

  • Sommige crypto-strategen kunnen hoge prestatie- en kopieerkosten in rekening brengen.
  • Gevorderde crypto-handelaren die blootstelling zoeken aan crypto-activa met een hoog risico-rendementsprofiel, kunnen de beschikbare Crypto Strategieën mogelijk ongeschikt vinden.

ICONOMI producten en tools

ICONOMI biedt een unieke mix van diensten, waaronder een brede selectie van cryptocurrencies voor handel en aanpasbare Crypto Strategieën voor gepersonaliseerde investeringsbenaderingen. Daarnaast biedt het een lucratief partnerprogramma voor langdurige inkomsten en gespecialiseerde diensten voor bedrijven. Hier volgt een overzicht van deze diensten.

Crypto-handel en investeringen
ICONOMI stelt je in staat om te investeren in verschillende toonaangevende cryptocurrencies via zijn handelsinterface. Het platform vermeldt meer dan 150 cryptocurrencies en 10.000 paren met verschillende aankoopopties, variërend van fiat naar cryptocurrency.

Waarom ICONOMI zich onderscheidt

Er zijn veel geldige redenen waarom ICONOMI opvalt tussen de meer dan 200 crypto-exchanges in de digitale activa-ruimte. Hier zijn enkele kernredenen:

Aggregatie van beursprijzen: ICONOMI verzamelt cryptocurrency-prijsgegevens van meerdere gecentraliseerde crypto-exchanges om de gemiddelde prijs van elk activum te bepalen. Deze aanpak zorgt ervoor dat de prijzen op het platform nauwkeurig blijven en in lijn zijn met realtime waarden op andere platforms.

Gebruiksvriendelijke handelservaring: Stel dat je afkomstig bent van een traditionele investeringsmarkt en je wilt blootstelling krijgen aan cryptocurrency zonder de leercurve van het beheren van blockchain-gebaseerde activa. In dat geval dekt het ICONOMI-platform je. Je kunt naadloos jouw favoriete crypto-activa kopen met fiat-valuta en deze rechtstreeks op je account houden.

Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beheren van privésleutels. En als je on-chain wilt gaan, kun je jouw holdings naar jouw voorkeurswallet overzetten. ICONOMI legt de nadruk op het gemak van investeren boven handelsgerichte functies zoals geavanceerde grafieken, in tegenstelling tot andere crypto-exchanges. Dit maakt het aantrekkelijk voor waarde-investeerders die zich richten op langere aanhoudtijden.

Geavanceerde handelsregels: ICONOMI biedt verschillende geavanceerde handelstools, Smart Rules genaamd, waarmee je het kopen/verkopen van individuele cryptocurrencies kunt automatiseren of kunt investeren in Crypto Strategieën op zijn platform. Deze omvatten winstneming, stop-lossregels, terugkerende koop en terugkerende kopieregels. De terugkerende koopregel zal periodiek een cryptocurrency kopen met jouw beschikbare saldo. De terugkerende kopieerregel doet hetzelfde voor een Crypto Strategie.

Social feeds

Soms voel je je onzeker over je investerings- of handelsstrategie. Als beginner zal je deze gevoelens vaak ervaren. In dat geval kan het nuttig zijn om een tweede mening te vragen van handelaren die in vergelijkbare activa investeren. ICONOMI maakt het eenvoudig om toegang te krijgen tot tweede meningen via zijn Post-pagina. In deze interactieve social feed kun je jouw gedachten en handelsstrategieën delen met anderen in de gemeenschap. Deze feed zit boordevol informatie, aangezien gebruikers doorgaans alles delen wat met cryptocurrency-handel te maken heeft, waaronder handelsinzichten, het laatste nieuws en technische analyses.

Crypto strategieën

ICONOMI biedt een vereenvoudigde benadering van cryptocurrency-handel en investeringen via Crypto Strategieën. Met deze service kun je een mandje met crypto-activa kopen en dit beheren volgens aanpasbare regels. Wanneer je een Crypto Strategie kopieert, geef je het ICONOMI slimme handelsmechanisme de opdracht om investeringen te kopen of verkopen op basis van het sjabloon van de strategie. Door te investeren in cryptocurrency met deze benadering kun je een gediversifieerde cryptoportefeuille creëren zonder in de onderliggende activa afzonderlijk te investeren.

Spreiding minimaliseert het risico op verliezen, waardoor je portefeuille beter bestand is tegen de inherente volatiliteit van de cryptomarkt. Als je bekend bent met traditionele financiële markten, zul je snel merken dat Crypto Strategieën veel lijken op beleggingsfondsen. Het grote verschil is dat je volledige controle hebt over de activa waarin je fondsen zijn gespreid en je deze investeringen op elk moment kunt beëindigen.

Veelgestelde vragen over ICONOMI

Hoe werkt ICONOMI?

ICONOMI is een gebruiksvriendelijk platform voor cryptocurrency-investeringen. Het stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot een breed scala aan Crypto Strategieën, strategieën van ervaren handelaren te kopiëren, en hun digitale activa op een efficiënte en veilige manier te beheren.

Hoe kan ik geld opnemen van ICONOMI?

Je kunt geld opnemen van ICONOMI via bankoverschrijvingen, betaalkaarten en cryptocurrencies. Er kunnen wel opnamekosten van toepassing zijn, afhankelijk van de gekozen methode.

Is ICONOMI veilig?

Ja, ICONOMI hanteert strenge veiligheidsmaatregelen zoals tweefactor-authenticatie (2FA) en multisignature wallets om je activa te beschermen. Het platform is gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA), wat zorgt voor extra veiligheid en naleving van regelgeving.

Wat zijn de kosten en tarieven bij ICONOMI?

ICONOMI rekent een handelscommissie van 0,5% op aankopen en verkopen van crypto. Stortingen via bankoverschrijvingen zijn gratis, maar stortingen via betaalkaarten hebben een toeslag van 3%. De kosten voor het kopiëren van strategieën kunnen variëren, afhankelijk van de strateeg.

Kan ik mijn eigen Crypto Strategie creëren op ICONOMI?

Ja, gebruikers kunnen hun eigen Crypto Strategieën creëren en beheren. Je kunt zelf bepalen welke cryptocurrencies je in je portefeuille wilt opnemen en je kunt de verdeling ervan aanpassen aan je risicoprofiel.

Biedt ICONOMI klantenservice?

Ja, ICONOMI biedt 24/7 klantenservice via telefoon, e-mail en live chat. Je kunt ook terecht in hun Helpcentrum voor veelgestelde vragen en gedetailleerde informatie.

Hoe kan ik beginnen met investeren via ICONOMI?

Je kunt binnen enkele minuten beginnen door een account aan te maken, je identiteit te verifiëren en geld te storten (minimaal €10). Daarna kun je direct beginnen met investeren in cryptocurrencies of Crypto Strategieën kopiëren.

Wat maakt ICONOMI anders dan andere crypto-exchanges?

ICONOMI biedt een intuïtieve interface en vereenvoudigde investeringsopties, zoals het kopiëren van Crypto Strategieën van ervaren handelaren. Daarnaast hoef je geen privésleutels te beheren en biedt het platform een ingebouwde wallet voor gemakkelijk beheer van je digitale activa.

Biedt ICONOMI een partner- of affiliate programma?

Ja, ICONOMI biedt een affiliate programma waarmee je extra inkomsten kunt verdienen door anderen uit te nodigen zich aan te melden. Je krijgt een deel van de gegenereerde kosten wanneer je verwijzingen beginnen te investeren of Crypto Strategieën kopiëren.

Kan ICONOMI ook door bedrijven worden gebruikt?

Ja, ICONOMI biedt speciale diensten voor bedrijven, zoals banken en vermogensbeheerders. Deze diensten omvatten risicomanagement, geautomatiseerde portfolio-optimalisatie en verbeterde liquiditeit om bedrijven te helpen blootstelling te krijgen aan cryptocurrency.

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.